Am avut niste oua fierte ramase de la Pasti si m -am gandit sa nu le arunc.
Cartofii i-am spalat si i-am pus la fiert in coaja. Intre timp am curatat ouale. Cand cartofii sunt fierti, se scurg de apa, se lasa sa se decojeasca si se curata de coaja.Intr-oun vas mai adanc se amesteca branza fagaras cu iaurtul grecesc, cu galbenusurile de oua, sare si piper. Telemeaua se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu unt se pune un strat de cartofi taiati felii subtiri, se presara sare si piper, se pune telemea rasa, se presara chimen macinat,ouale felii, branza cu iaurt, apoi iar un rand de cartofi felii. Deasupra se presara branza rasa, chimen si restul de branza cu iaurt. Se da la cuptorul preincalzit circa 40 de minute la foc mediu.
Se serveste preparatul cald.
1
Telemeaua a fost mai sarata si de aceea nu am folosit multa sare.