acum imi voi sustine din plin ciclu' "urat da' bun":))))cu o noua reteta cu poze de pomina:)))).cartofi frantuzesti webcam:))))).ce sa faca tante daca i-a murit aparatul? si nah..un an tre' sa tin doliu, nu pot lua altu'..nadina..credeai ca mint? ete:P
Cartofii ii fierbem in coaja. Cand s-au racit usor ii curatam, ii lasam sa se raceasca si-i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ouale le fierbem timp de 10 minute. Le dam pe razatoare.
Ungem un vas yena cu unt, punem asa: un strat de cartof ras, unul de branza si jumatate din cantitatea de ou ras, repetam straturile, terminand cu unul de cartofi. Ah, sa nu uit, sare si piper ....asa..putintel , printre randuri.
Batem ouale crude ,adaugam smantana,putina sare si turnam deasupra .
Felioarele de costita le repartizam neordonat:))))
Daca aveti inspiratie , "decorati" frumos, daca nu..mergeti dupa mine:))))
Bagati la cuptor pana simtiti un miros imbietor si auziti strigate:
-mamaaa, a ce miroase?
-A mancare !
-Da ' cum se cheama ?
-Mancare!
-AAAAA , e surpriza.
=))))