Se curata cartofii si se taie în felii subțiri. Nu clătiți cartofii odată tăiati.
Curata usturoiul si taie catelul in 2 in lungime. Freaca cu generozitate vasul de copt cu catelul de usturoi. Unge vasul de copt cu unt și pune apoi usturoiul tocat fin.
Plasati primul strat de cartofi, se condimenteaza cu sare si piper, se adaugă o lingură de smântână și o lingură de brânză rasă. Continuati cu un al doilea strat de cartofi, sare și piper, puneti smantana si cascavalul.
Repetați din nou pana se umple vasul.Varsati deasupra laptele cald.
Coaceți în cuptorul cald (180 ° - 200 °) timp de 40 de minute. Scoateți din cuptor.
Se bat ouale cu o lingura de smantana, sare și se pune peste cartofi. Adauga cascavalul ras si se coace inca 15 minute.
Se serveste fierbinte cu friptura (reteta friptura aici).
Poftă Bună !!!!!