Cartofi frantuzesti

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 11812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 4 oua
  • 150 gr iaurt
  • 250 gr salam uscat feliat
  • 1 rosie
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii se curata si se pun in apa fiarta timp de 10 minute, dupa care se scot si se lasa la racit pana punem umbla cu ei. In acest timp se bat ouale cu iaurtul si cu condimentele pana la omogenizare. Dupa ce cartofii s-au racit acestia taie rondele si se impart in 3 parti egale iar prima parte se aseaza intr-o tava tapetata in prealabil cu ulei. Dupa ce se adauga primul rand de cartofi se adauga 1/3 din salam si 1/3 din compozitia de ou si iaurt si se repeta operatiunea in 3 straturi. deasupra se orneaza ultimul strat cu cascaval taiat/ras mare si o rosie taiata felii. Se lasa la cuptor timp de 30 min

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Diaconta"