Cartofi frantuzesti

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2009 | 7589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 5 oua
  • unt
  • o bucata branza
  • smantana
  • cascaval
  • piper,sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se taie rondele.Separat se bat 5 oua cu sare,piper,se amesteca cu smantata si branza rasa si se toarna peste cartofi uniform.Totul se pune intr-o tava unsa cu unt,se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pana se rumeneste.

TIPS-URI

1

se poate servi simpla sau ca garnitura la snitele,friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti