Cartofi dulci la cuptor

de CameliaR in Mancaruri de legume, 20 Feb 2019 | 3287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi dulci
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • comdimente pentru cartofi
  • patrunjel uscat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci la cuptor:

Curatam cartofii dulci de coaja, iar apoi ii spalam.

Taiem cartofii in felii potrivite, iar apoi in bastonase. Ii punem intr-un bol. Adaugam uleiul, sare si piper dupa gust, 1 lingura condimente pentru cartofi si o lingurita de patrunjel uscat. Amestecam. Tapetam o tava cu hartie de copt. Adaugam cartofii in tava. Aranjam putini cartofii ca sa nu stea ingramaditi, pentru ca timpul lor de coacere creste. 

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C, si ii coacem timp de 30-40 de minute la 180 de grade. Ii incercam cu o scobitoare. 

Atunci cand ii serviti, puteti sa presarati peste ei si cascaval sau branza rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu usturoi, rozmarin si patrunjel - la cuptor