Cartofi duchesse a la Ruxy

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 6656 vizualizari

 

I-am facut sa potriveasca perfect cu gustul meu....si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca sunt extraordinari de buni...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 70 gr unt
  • 100 gr branza rasa
  • 100 gr cascaval( sau parmezan)
  • 3 linguri pline de smantana
  • 150 ml lapte
  • sare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse a la Ruxy:

Fierbem cartofii ca pentru piure, ii scurgem si amestecam cu laptele, smantana si branza. Batem foarte foarte bine cu un tel.
Adaugam cascavalul, potrivim de sare dupa gust si bagam blenderul sa se mixeze bine, astfel incat sa nu ne blocheze spritzul..
Punem compozitia in spritz si formam cartofii duchesse direct pe hartia de copt, in tava de aragaz.
Dam la cuptor sa se rumeneasca...deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi (Tortila)