Cartofi duchesse a la Ruxy

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 6831 vizualizari

 

I-am facut sa potriveasca perfect cu gustul meu....si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca sunt extraordinari de buni...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 70 gr unt
  • 100 gr branza rasa
  • 100 gr cascaval( sau parmezan)
  • 3 linguri pline de smantana
  • 150 ml lapte
  • sare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse a la Ruxy:

Fierbem cartofii ca pentru piure, ii scurgem si amestecam cu laptele, smantana si branza. Batem foarte foarte bine cu un tel.
Adaugam cascavalul, potrivim de sare dupa gust si bagam blenderul sa se mixeze bine, astfel incat sa nu ne blocheze spritzul..
Punem compozitia in spritz si formam cartofii duchesse direct pe hartia de copt, in tava de aragaz.
Dam la cuptor sa se rumeneasca...deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai