Cartofi cu wurstel la cuptor

de nadea68 in Mancaruri de legume, 11 Mai 2014 | 3992 vizualizari

 

azi v-am adus ceva bun..si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 4 wurstel
  • 5-6 cartofi medii
  • ulei de masline
  • usturoi
  • condimente pentru cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu wurstel la cuptor:

Cartofii se curata,se spala si se taie rondele.

Se ia o tava de cuptor, eu am avut 22x24,se aseaza cartofii in tava,se pune usturoi taiat marunt si ulei.

Adaugam si niste apa cam 1/2 pahar.

Acoperim tava cu o foaie de aluminiu si dam la cuptor cam 40 minute,pana ce cartofii sunt aproape gata.

Dupa acest timp,scoatem tava,dam la o parte foaia de aluminiu,adaugam condimentele si wurstel.Eu am crestat wurstelul la ambele capete sa arate mai frumos :).

Mai lasam la cuptor cateva minute sa se rumeneasca cartofii si sa se faca wurstelul.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

wurstelul poate fi inlocuit cu salam,costizta,sunca...sau ce doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu wurstel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde