Cartofi cu usturoi, in vas roman

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 5464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 lingurita de unt
  • patrunjel verde, tocat fin
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi, in vas roman:

Taiem cartofii rondele si ii punem intr-o tava (eu am fol. vasul roman)  unsa cu putin unt. Peste ei punem usturoiul pisat, piperul si sarea si amestecam.

Presaram patrunjelul si dam la cuptor aprox. 30 de minute.

Este o garnitura simpla si foarte gustoasa.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi umpluti la cuptor