Cartofi cu sos

de alieli in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 8361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 2-3 linguri maioneza
  • 3-4 linguri smantana
  • 100 gr masline
  • 100 gr sunca feliata(parizer, salam sau ce preferati)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos:

Fierbi cartofi. Separat faci sosul din maioneza (de preferabil sa fie maioneza facut in casa si nu din comert) pe care o amesteci apoi cu smantana si sunca taiata bucati. Dupa ce s-au fiert cartofi ii tai cuburi mai mari si ii amesteci cu sosul preparat si cu maslinele.

TIPS-URI

1

Pot fi serviti asa sau ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu branzica si ou