Cartofi cu sos

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 7372 vizualizari

 

sant fantastici de buni ,te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 1 lingura amidon
  • 1oo ml smantana
  • 1 cana de lapte
  • sos de carne(sosul ce ramane de la friptura,in cazul meu de la pulpe)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos:

Se curata cartofi si se fierb taiati cubulete

sosul de carne se pune intr-o craticioara .

Amidonul se amesteca cu smantana sa nu se faca cocoloase apoi se pune peste sosul de carne si se ameteca bine pana se ingroasa putin dupa care se pune cate putin din lapte .

Sosul obtinut se toarna peste cartofi fierti si se orneaza cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

01.05.2010, 18:02

multumesc gaby trebuie sa incerc ,am gasit sosul acesta si am zic hai sa-l incers si sincer e bun ,o sa fac si cum ai zic tu ,buna ideie

marcela1979 1

05.05.2010, 20:08

nadina73 1

05.05.2010, 23:24

cam tarziu ai ajuns carla dar nici o prolblem aca facem alti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pungute de jambon cu spuma de branza