Cartofi cu smantana si carnat semiafumat

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2014 | 9888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi rosii
  • 2 cepe rosii micute
  • 5 linguri smantana acra
  • 1 lingura boia dulce
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • sare
  • 100 g cascaval ras
  • carnat semiafumat subtire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana si carnat semiafumat:

Cartofii i-am curatat si taiat rondele de cca 5 mm grosime. Intr-un vas am pus apa la fiert impreuna cu ½ lingurita sare, iar cand a fost clocotita am adaugat rondelele de cartofi si am lasat sa fiarba cca 10 minute. Am scos cartofii cu o paleta, si i-am pus intr-un castron. Peste cartofi am adaugat piper, boia, smantana si ceapa taiata julien, amestecand usor. Intr-un vas de ceramica uns cu ulei, am asezat rondelele de cartofi si sosul format, deasupra am pus carnatii si am dat tava la cuptor pentru jumatate de ora.  Dupa acest timp carnatii s-au copt frumos, i-am scos intr-o farfurie, iar deauspra cartofilor am presarat cascavalul ras. Am pus carnatii cu partea necoapta deasupra si am dat din nou la cuptor pentru vre-o jumatate de ora. O bunatate de mancarica, care nu necesita nici timp foarte mult si nici costuri ridicate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana si carnat semiafumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt