Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 5428 vizualizari

 

Ies foarte buni,vi recomand cu mare drag...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga knorr cartofi cu usturoi si rozmarin
  • 6 cartofi medii
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem ca pentru cartofi taranesti. Se pun in punga magica, preparam condimentele si stropim cu ulei de masline. Legam punga si o punem la cuptor la foc mediu timp de 20 min. Se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

27.01.2012, 00:20

mersi mirela

jolygina 1

29.01.2012, 12:17

foarte buni

Bya Ralu 1

29.01.2012, 12:48

mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi - Reteta unui preparat gustos la cuptor