Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 21610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mai mari
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr unt
  • 300 gr cas proaspat(sau cascaval)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor:

Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert pana sunt fierti pe jumatate. Se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt.

Pieptul de pui se taie cubulete mici, se caleste in putin ulei si se pune peste cartofi.

Separat, se rade casul si se amesteca cu galbenusurile, smantana, sare dupa gust si usturoiul tocat marunt.

La sfarsit se adauga albusurile batute spuma, apoi se toarna toata compozitia peste cartofi.

Deasupra se presara cas ras, se adauga restul de unt cubulete si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

29.11.2012, 22:01

Rocsi 1

29.11.2012, 23:27

Daca are cascaval e chiar pe gustul meu

business 1

18.12.2012, 01:30

tare buni...ma abonez la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu mere la cuptor