Cartofi cu piept de pui la cuptor

de mirela0911 in Pui, 21 Oct 2014 | 5269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • un piept de pui fără os
  • 2 lg ulei de măsline
  • sare, piper
  • 200 g caș de capră
  • 300 g smântână
  • 150 g iaurt
  • 2 ouă
  • sare, piper
  • frunze proaspete de busuioc
  • 150 g cascaval
  • roșii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui la cuptor:

Se curăță cartofii,  se taie cuburi și se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt aproape fierți se toarnă în strecurătoare și se lasă la scurs.

Pieptul de pui se spală, se taie cubulete și se rumenesc în tigaia în care se pune uleiul de măsline. 

Se ia un vas de yena, se unge bine cu unt și se pune jumătate din cartofi, din pieptul de pui și cașul de capră tăiat in cuburi.  Se condimentează după care se pune și restul cantităților.

Smântâna și iaurtul se amestecă împreună cu ouăle, se condimentează iar la sfârșit se pune busuiocul mărunțit. Se toarnă amestecul peste cartofii din vas, se rade cașcavalul deasupra și se așează roșiile cherry. Se dă la cuptor și se lasă până se rumenește frumos deasupra. Se servește calda!

Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi la cuptor