Cartofi cu piept de pui la cuptor

de Mitinita in Pui, 8 Ian 2011 | 4873 vizualizari

 

Rapid si fara bataie de cap!

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi mari
  • 1 piept de pui taiat cuburi mari
  • rozmarin proaspat sau uscat
  • sare 
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui la cuptor:

Se curata si se taie cartofii in sferturi si se pun la fiert,dar sa nu-i fierbi de tot. Mijlocul sa ramana inca crud.
Se adauga toate ingredientele la cuptor.
Inainte de a servi,se poate adauga ulei de masline extra virgin pentru gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 09:51

mai ai sa vin si eu la masa?.................

Mitinita 1

09.01.2011, 10:57

medi,mai pun un carnat pe langa si se rezolva!

kamy 1

09.01.2011, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui vienez