Cartofi cu marar (si carnat)

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 3793 vizualizari

 

Am incercat cartofii cu marar postati de Adina (mitinita) cu unele modificari: am adaugat si carnat fript :)).

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • marar
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 bucati carnat afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu marar (si carnat):

Spalam si curatam cartofii apoi ii taiem felii mai groase.

Intr-o tava punem uleiul si bagam la cuptor, a foc potrivit sa se incinga.

Intre timp condimentam cartofii cu sare, piper si marar uscat.

Scoatem, tava din cuptor, punem cartofii sa dam la cuptor pana se rumenesc.

Separat prajim carnatul afumat in ulei sau untura.

Servim alaturi de cartofii cu marar si muraturi.

Simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu marar (si carnat)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu marar, boia si chimen