Cartofi cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2015 | 5312 vizualizari

 

Sunt un fel de cartofi taranesti

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi noi mai maricei
  • 1 bucata mica de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 30 ml vin alb
  • sare/piper
  • unt
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaizer si ardei gras:

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute.(nu trebuie sa se sfarame).

Ceapa se toaca solzisori,se pune in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute se adauga si kaizerul taiat cuburi,stingem cu vinul alb si lasam pana se evapora alcoolul.

Se adauga feliutele de ardei gras,condimentam,punem putin unt si dam tigaia la o parte.

Cartofii se scurg de zeama si se pun in tigaie,adaugam putin unt daca este nevoie,condimentam si amestecam cu grija.

Se presara patrunjel prospat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu cartofi si sparanghel