Cartofi cu dinti

de eclerash in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 4250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • bacon/kaiser
  • cascaval/temelea
  • unt
  • usturoi
  • ulei de masline
  • parmezan
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu dinti:

Cartofii se curata si se spala.Ii taiem in felii insa nu pana la capat,ii punem intr-o tava de teflon,ii stropim cu ulei de masline si ii dam la cuptor.Cand sunt aproape gata ii scoatem si introducem in fiecare crestatura felii subtiri de usturoi,kaiser sau cascaval.Se presara sare,piper si unt.Se dau la cuptor pt aprox 20 min.La final se presara rozmarin si parmezan.

TIPS-URI

1

Sunt indicati cartofii mai lunguieti,astfel putem facem mai multe crestaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu dinti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete de parmezan