Nu sunt mare amatoare de cartofi, dar la insistentele sotului am facut o mancarica de cartofi cu costita. A iesit foaaarte gustoasa si merge bine intr-o zi asa ploioasa :)
1. Punem costita la rumenit (eu am o oala de tuci numai buna la facut asemenea ispravi;) vreo 8 minute (fara ulei).
2. Taiem ceapa si morcovul fasii, le aruncam peste costita si lasam cateva minute.
3. Taiem cartofii (curatati) in cuburi si ii spalam bine, apoi ii punem si pe ei peste costita.
4. Turnam 800 ml de apa peste costita aburinda, punem capac si lasam la foc mare cam 10 minute.
5. Puneti gogosarul taiat in felii mari si mai lasati pe foc pana fierb cartofii (15-20 min).
6. Pasta de tomate, sarea si piperul le puneti cu 5 minute inatnte de a inchide focul.
7. Pentru un gust mai intens eu am pus si o lingura mix de legume uscate si niste marar proaspat.
Pofta Buna!