Cartofi cu chimen la cuptor

de epurasha2bb in Mancaruri de post, 1 Iun 2010 | 8615 vizualizari

 

tot facuta ieri dar nu am reusit sa o postez din cauza unor defectiuni tehnice

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari lunguieti galbeni
  • 2 linguri seminte de chimen
  • sare mare
  • boia de ardei dulce
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu chimen la cuptor:

Se curata cartofii de coaja se spala si se taie rondele.Se aseaza intr-un vas termorezistent si se  pune ulei peste ei,se amesteca bine sa fie toti unsi, se presara sare, chimen si boia.Se dau la cuptorul incins dinainte  si dupa cam 10 minute adaugam  un polonic de zeama de supa de gaina sau de legume sro printre ei.Mai lasam pana se rumenesc, cam o jumatate de ora.Sunt deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu chimen la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

02.06.2010, 14:37

multumesc fetelor!

Ina 1

02.06.2010, 14:41

tu crezi ca eu ard gazul doar pentru 4 cartofi? Eu cand fluier, fluier

epurasha2bb 1

02.06.2010, 15:02

pai Ina ai grija ca vine Rivka si te amendeaza imediat pe motiv de surplus!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti chinezesti