Cartofi copti la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 7136 vizualizari

 

inspiratia reteteg,am adaptat-o putin,ii multumesc au fost foarte buni

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • salam
  • crema de branza
  • oua
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti la cuptor:

Cartofii ii spalam bine, ii punem la fiert cu tot cu coaja.

Cand au fiert cartofii pe jumatate, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.

Le taiem un capac si ii scobim. Adaugam salam, branza, cate 1 ou si putina sare. Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptor, cca 30 minute

Noi i-am servit cu carnati si gogosari

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Lau 1

15.12.2011, 13:28

multumesc

oana_pisicutza16 1

22.02.2012, 23:47

super prezentarea

Lau 1

23.02.2012, 11:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet la cuptor