Cartofi copti cu unt aromat

de Kadia80 in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2011 | 6955 vizualizari

 

O idee de aperitiv sau garnitura aromata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi marisori
  • 20g unt
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • marar sau rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu unt aromat:

Cartofii spalati se impacheteaza in folie de aluminiu si se coc la cuptor pana se poate introduce cu usurinta furculita in ei. Untul se freaca cu usturoiul stors, marar, sare si piper.

Dupa coacere se desfac cartofii din folie si se taie in felii cat mai subtiri, caM 2/3 din latimea cartofului. Se ung cu untul aromat.

TIPS-URI

1

in loc de marar se poate folosi rozmarin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]