Cartofi copti cu legume si mozzarella

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 4426 vizualizari

 

Ei, dragilor, ia ca ne-am apucat iar de gatit, dar am luat-o usor, usor, ca abia ce ne-am intors pe la casele noastre.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 4 felii muschi file
  • 2 castraveti murati
  • mozzarella Delaco
  • 3 linguri boabe de porumb dulce
  • 6 linguri unt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu legume si mozzarella:

Cartofii se spala bine pentru ca ii coacem in coaja.

Fiecare cartof sarat, piperat si uns cu putin ulei de masline se impacheteaza in folie de aluminiu.

Cartofii se dau la cuptor pentru 1 ora. Se verifica daca sunt copti bine intepandu-i cu o furculita. Se lasa putin la racit.

Intre timp se taie cubulete feliile de muschi si castravetii, iar mozzarella se da prin razatoare.

Se cresteaza longitudinal fiecare cartof, cu grija. Se scoate cu o lingura o parte din miezul cartofului si se amesteca cu putin unt, muschi, castraveti, porumb, dupa care, amestecul obtinut se pune inapoi. Se presara mozzarella pe deasupra.

Cartofii se pun din nou in cuptor pana se topeste mozzarella.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la punga