Cartofi condimentati, la cuptor

de Merisor in Mancaruri de post, 21 Noi 2012 | 29471 vizualizari

 

Multumesc Rocsi pentru inspiratie!!!

http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-aromati-la-cuptor-37832.html

Mi-a placut cum i-a feliat Rocsi si am preluat si eu ideea.

 

INGREDIENTE

  • 1,500 Kg cartofi rosii
  • sare
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi condimentati, la cuptor:

Cartofii curatati si spalati i-am crestat in felii, dar am lasat baza necrestata.

Printre felii am condimentat cu sare, boia de ardei iute si rozmarin. 

Tava am uns-o cu putin ulei de masline.

Cartofii condimentati i-am asezat in tava si i-am stropit tot cu putin ulei de masline.

Am dat tava la cuptor si am copt la 180 grade pentru 35 minute.

Au iesit putin picanti, o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi condimentati, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

antohya 1

22.11.2012, 11:55

Ia sa razi niste afumatura peste ei sa vezi ce le schimba gustul

Merisor 1

22.11.2012, 12:09

Antohya,asta a fost o reteta de post

jolygina 1

22.11.2012, 20:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in crusta de mustar