Cartofi brutaresti cu ceapa

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 9 Dec 2014 | 4602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 200 g ceapa,
  • 50 ml ulei,
  • 1/2 legatura patrunjel,
  • 1/2 legatura marar,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi brutaresti cu ceapa:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in felii cat mai subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie fideluta. Punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie. Cartofii se pun intr-o tava unsa cu ulei, adaugam ceapa peste ei (impreuna cu uleiul in care am prajit-o) si verdeata tocata marunt. Condimentam cu sare si piper si adaugam 300 ml apa fierbinte peste ei. Amestecam compozitia si dam tava la cuptor pentru ~ o ora. Servim alaturi o salata asortata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi brutaresti cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi crocanti la cuptor