Oh,cat de mult imi plac acesti cartofi! As manca in fiecare zi!:))
Pentru inceput spalam foarte bine cartofii, nu ii decojim, cate un cartof il punem intre 2 linguri de lemn, apoi taiem felii cat sa ramana netaiat la fundul cartofului si sa nu se desprinda feliile.
Intr-un bol punem uleiul, untul topit, piperul, praful de ardel iute, rozmarinul, sarea si secretul gustului, le amestecam foarte bine, iar cu o pensula din silicon ungem fiecare cartof, chiar si intre feliile cartofului.
Ii punem intr-o tava rotunda sau patrata, unsa cu unt foarte moale, lasat la temperatura camerei si le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C si ii lasam 15 minute.
Dupa 15 minute ii scoatem, din nou ungem cu amestecul facut din ingrediente si din nou ii dam la cuptor timp de 15 minute, iar acum dam la 180 grade C cuptorul.
Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!