Cartof dulce la cuptor

de meosiris in Mancaruri de post, 23 Dec 2010 | 5785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce
  • ulei
  • paprika
  • usturoi granulat
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartof dulce la cuptor:

Am curatat cartoful, care era destul de mare, l-am spalat, apoi l-am taiat feliute.
Am pus feliutele de cartof in tava unsa cu ulei, am condimentat si am bagat la cuptor pana ce au fost gata.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof dulce la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

mena29 1

25.12.2010, 13:40

buni Craciun fericit!

Dana_Retetegg 1

28.12.2010, 23:11

meosiris 1

03.01.2011, 08:27

Multumesc dragele mele! Eu intru cam greu pe aici asa ca de data asta am intrat dupa Craciun . Sper ca ati avut niste sarbatori superbe!
Cartofiorii astia nu se aseamana prea mult la gust cu acei cartofi normali pe care ii mancam aproape zilnic...se aseamana mai mult la gust cu dovleacul asa ca...daca va place dovleacul, incercati-i !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa din cartof dulce cu lapte de cocos