Carnita de vita in sos

de onuta in Vita, 7 Noi 2010 | 6461 vizualizari

 

SE SERVESTE CU PIURE

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de vita
  • sare,piper
  • boia de ardei dulce
  • ghimbir
  • ienibahar
  • 2 linguri ulei
  • apa
  • 2 cani potrivite suc de rosii ( facut in casa )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnita de vita in sos:

1. Carnea de vita se taie cubulete si se inabusa cu putin ulei si apa.

2. Adaugam mirodeniile ( dupa gust ), completam cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu  circa 30-35 minute.

3. Cand carnea este fiarta adaugam sucul de rosii si mai lasam  sa dea intr un clocot , cam 5 minute.

4. Se poate servi cu garnituri de orez, cartofi, legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de vita in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de vita