Carne şi legume de toamnă la cuptor

de anomisana in Porc, 23 Oct 2011 | 6408 vizualizari

 

Nu pot prepara mereu numai legume, căci iubitul meu preferă leguma numită porc. Iar vasul roman stătea cam de mult nefolosit.

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc
  • 1 vânătă
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • pătrunjel verde
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne şi legume de toamnă la cuptor:

Am curăţat carnea de pieliţe, am spălat-o, uscat-o şi condimentat-o cu ce am găsit prin cămară, apoi am dat-o la rece preţ de vreo oră. Între timp am curăţat, spălat şi tăiat legumele bucăţi potrivite. Am pus în vasul roman o parte din legume, apoi am adăugat carnea, restul de legume şi nişte roşii cuburi. Am lăsat la cuptor mai bine de-o oră, iar spre sfârşit am adăugat puţin vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne şi legume de toamnă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Filet de porc à la Wellington