Carne porc pe pat de rucola

de silvianart in Porc, 6 Ian 2017 | 2785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata 250 gr. carne porc (indicat ceafa porc)
  • 200 gr rucola
  • 1 morcov
  • 1 cub unt
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita zahar brun
  • otet sau zeama lamaie pentru rucola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne porc pe pat de rucola:

Tragem la tigaie carnea in unt, foarte rapid (1 min.maxim pe ambele parti), timp in care o si condimentam cu sare, piper, stoarcem 1/2 lamaie peste carne; o punem la cuptor, la 200 grade C, pentru 12-13 min.
Morcovul il feliem cu un curatator, il tragem la tigaie, in ulei foarte incins pentru 1 min. Il scoatem intr-un bol si il stropim cu amestecul format din zahar brun si otet.
Rucola o asezonam dupa gust. Dupa ce scoatem carnea, in tigaia respectiva, mai adaugam unt, 1-2 linguri apa si formam un sos din care se gusta si se condimenteaza dupa gust.
Se monteaza ca in poza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne porc pe pat de rucola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

silvianart 1

07.01.2017, 07:50

Va multumesc, sunt incantat ca ma aflu aici, sincer, ma ambitioneaza caldura dumneavoastra, ma umple de inspiratie. Cu drag !
:">

mirela0911 1

07.01.2017, 10:38

Ce bine arata si cred ca e si bun!

dantes 1

07.01.2017, 11:38

Arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi