Slanina o taiem in bucati de cca 3-4 cm (cam migaloasa treaba asta).
Intr-un ceaun, adaugam slanina si o punem pe foc mic amestecand ocazional.
Lasam pe foc mic pana ce bucatile de slanina scad in volum si incep a se rumeni.
Cu ajutorul unei palete scoatem bucatile de grasime.
In grasimea ramasa adaugam carnea proaspata taiata bucati.
Lasam sa se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca.
Adaugam carnea afumata taiata bucati.
Lasam pe foc sa se prajeasca impreuna pana ce carnea este moale si se desface cu furculita,la final adaugam carnati si mai lasam 5 min.
Cu ajutorul unei palete scoatem carnea intr-un vas si lasam untura sa se raceasca (dar sa fie lichida)
Asezam in borcane carnea si turnam untura sa acopere carnea.
Inchidem borcanele si lasam sa se raceasca la temperatura camerei dupa care le depozitam in camara.