Este o reteta pe care am invatat-o in Olanda.
Carnea de vita se spala , se sterge bine de apa si se da cu sare si piper.
Intr-o tigaie teflonata se pune untul la topit, se lasa sa se incinga bine apoi se pune carnea de vita. Se lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti apoi se pune intr-o cratita peste care se pune grasimea ramasa si se adauga apa fiarta cat sa acopere carnea. Se pune sare, piper, cimbru, foile de dafin si cubuletul de maggi. Se lasa sa fiarba la foc iute 15 minute, apoi se lasa la foc mic in jur de 3 ore. Din cand in cand se mai intoarce carnea si daca e nevoie se mai adauga apa fiarta. Cand carnea este fiarta bine se adauga 1 lg faina care se bate cu putina apa, se mai lasa sa fiarba 10 minute.La sfarsit se adauga patrunjel verde.Se serveste cu cartofi natur si cu salata de varza acra sau muraturi dupa preferinta.
Pofta buna!