Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere

de Roda in Vita, 29 Mai 2009 | 5721 vizualizari

 

Este o reteta de familie ,in care legumele dau carnii un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 750g.varza creata,
  • 2 linguri unt,
  • 1 lingura ulei,
  • piper proaspat macinat
  • 300g.morcovi taiati rondele,
  • 1 manunchi de ceapa verde,
  • 1l. supa de vita,
  • 2 linguri mustar de Dijon,
  • sare,
  • 400g.carne macra de vita,
  • 1 para,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • patrunjel verde pentru ornat;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere:

1.Varza creata se taie in doua, se scoate cotorul si se taie fideluta.Ceapa verde se taie rotocoale.Intr-o tigaie, in ulei fierbinte, se caleste ceapa verde, se adauga morcovii si varza creata si se calesc impreuna 5-6 minute.

2.Se adauga supa si , pe foc moderat, se fierbe, 20 de minute.Se incorporeaza mustarul de Dijon si se condimenteaza cu sare si piper.

3.Carnea de vita se taie in felii subtiri.Para se spala ,se taie in doua, se scoate casa semintelor ,se taie felii si se stropeste cu suc de lamaie.

4.Carnea si para se pun in supa  si , acoperit, se fierb 10 minute.Se condimenteaza , daca este necesar si se repartizeaza in farfurii.Se orneaza  cu patrunjel verde si se serveste cu bageta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu varza creata, morcovi si pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]