Carne de porc inabusita

de jolygina in Porc, 11 Ian 2011 | 20176 vizualizari

COMENTARII (11)

elena1988 1

12.01.2011, 09:41

foarte buna, asa o fac si eu, , sa iti traiasca baietelul

jolygina 1

12.01.2011, 09:42

multumesc frumos elena

LUK 1

12.01.2011, 09:57

Daca papa baietelul asta frumos inseamna ca e delicioasa

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:17

in sfarsit ai revenit?super arata

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:45

arata bine

Rocsi 1

12.01.2011, 10:52

eu numai ianbusita fac orice fel de carne,sau la cuptor..nu fac deloc prajita..mai rar fac cand am musafiri,si nu le place inabusita

tanyapatap 1

12.01.2011, 11:29

La Ancuta 1

12.01.2011, 13:22

jolygina 1

12.01.2011, 14:52

am revenit mamae elena sper sa am timp sa bag macar o reteta pe sapatamana cu alergaturile pe care le am de facut sper sa reusesc printre picaturi sa mai scriu cate o reteta

MIUTA 1

13.01.2011, 14:12

Foarte buna papica Un pupic pentru frumosul care papa tot din farfurie

adry88 1

05.05.2011, 19:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa- reteta video