Carne de porc chinezească cu piure la bain-marie

de ionix in Porc, 9 Dec 2010 | 7968 vizualizari

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

09.12.2010, 12:15

Dar te-ai jucat nu gluma

MotanLaOale 1

09.12.2010, 12:38

gustos joc

mihaelar63 1

09.12.2010, 12:56

cod portocaliu de inundatii

gugugh 1

09.12.2010, 13:16

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 13:28

bun bun

ionix 1

09.12.2010, 14:13

vă mulţumesc frumos pentru aprecieri... câte un pupic pentru fiecare...

kamy 1

09.12.2010, 14:43

5f

ionix 1

09.12.2010, 14:47

mulţumesc pt furci

La Ancuta 1

09.12.2010, 14:58

ce bine arata

ionix 1

09.12.2010, 14:59

Anca, mersic...

Rocsi 1

09.12.2010, 15:02

salivez ce bine arata

ionix 1

09.12.2010, 15:04

Roxy, dar ai mânca aşa ceva?

Rocsi 1

09.12.2010, 15:10

macar ma incumet sa gust..sa pun macar pe varful limbii

mihaelar63 1

09.12.2010, 15:10

E de bine daca ii place la Rocsi . Eu la fiecare i-as da o functie -atributie . Pe rocsi as pune -o supervizor . Pe Epurasha decorator-sef , pe Ruxy patiser -specialist , pe Nadina mama dragostei prin stomac , pe Miha peste atelierul de creatie samd . IOnix i-as spune trup si suflet . Va mai las si pe voi sa ziceti ....

ionix 1

09.12.2010, 15:12

Roxy, e bine şi aşa...

""Mihaela... ce frumos vorbeşti îţi mulţumim pentru cuvintele dulci

mihaelar63 1

09.12.2010, 15:14

Ei , imi mai iese si mie cateodata , -potriveala cuvintelor -

ionix 1

09.12.2010, 15:17

îţi iese des... ştii ce să spui pentru a face omul să se simtă bine şi să se regăsească în cuvintele tale... şi acum nu vreau să te măgulesc pentru cuvintele duioase pe care ni le-ai adresat mereu... chiar sunt sinceră şi sper să fiu credibilă în ceea ce vreau să exprim...
cred că ai fi un tare bun psiholog

RuxyRux 1

09.12.2010, 15:21

Ai dreptate Ionix...Mihaela...e o speciala!!!! Iar tu o papusica dulce dulce

ionix 1

09.12.2010, 15:30

Ruxy... sărut-mâna mult... şi wow, ce femeie sexy eşti... în sfârşit îţi vedem faţa :

Rocsi 1

09.12.2010, 15:32

daca ma pui pe post de supervizor mihaelar sa stii ca nu imi scapa nimic mie..nu stiu cum fac dar stiu cam tot

mihaelar63 1

09.12.2010, 15:36

Rocsi , am observat ca esti metodica si exigenta ti-s-ar potrivi

Rocsi 1

09.12.2010, 15:39

multumesc multumesc mihaelar

mamaieelena 1

09.12.2010, 23:29

bun,bun si bine arata

marieta 1

09.12.2010, 23:37

e bun!!!!!!!!!!

LUK 1

09.12.2010, 23:53

ceva deosebit..si bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu orez si masline