Carne de oaie cu humus

de aziz in Oaie, 18 Noi 2010 | 6232 vizualizari

 

o mincare ce poate fi facuta cu carne de vita nu doar oaie

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de oaie sau vita
  • 500gr naut boabe
  • o capatina si jumatate usturoi
  • o lingura paprika dulce (marocana)
  • o lingura camun
  • o lingurita sare
  • o lingura paprika iute
  • o lingura curcum
  • o lingura supa instant
  • 1/4 pahar ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de oaie cu humus:

se pun toate ingredientele si carnea in oala minune; se umple oala cu apa si se lasa la fiert 1h30 min;poate  fi servita simpla sau cu orez ori cus cus;la sf poate fi data la cuptor 30 min numai cit sa se rumeneasca carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de oaie cu humus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

vanilla 1

19.11.2010, 12:55

buggy 1

10.11.2013, 13:12

pt cine nu stie curcum este sofran praf si camun este chimen macinat. Camunul il gasiti numai in mag. arabesti. Ce este la noi pe piata se numeste chimion. Ca sa stiti este diferenta intre chimen si chimion.

buggy 1

10.11.2013, 13:19

silvia, in tarile arabe cat si in Israel, chiar daca sunt boabe sau pasta se spune humus. Aziz fiind arab, s-a pronuntat corect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de humus cu leurda