Carne de berbec cu varza acra la cuptor

de lia maria in Oaie, 7 Mar 2011 | 9829 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

07.03.2011, 16:01

bun trebuie sa fie

Lau 1

07.03.2011, 16:07

bun,bun

aziz 1

07.03.2011, 16:21

a stat ea la fiert 4-5 ore da si ce ieseeeee sa cada carnea de pe oase ,sa se topeasca in gura nu altaaa

lia maria 1

07.03.2011, 16:26

motanele buna rau

lia maria 1

07.03.2011, 16:27

sufletista

lia maria 1

07.03.2011, 16:28

aziz da bine si adevar graiesti

elena1988 1

07.03.2011, 17:33

LUK 1

07.03.2011, 17:51

excelenta

lia maria 1

07.03.2011, 17:56

elena
luk

divainbucatarie 1

07.03.2011, 17:56

La Ancuta 1

07.03.2011, 20:42

ce as manca si eu asa o bunatate

mamaieelena 1

07.03.2011, 20:59

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 23:16

Imi place mult cu mamaliga..

lia maria 1

09.03.2011, 11:17

divainbucatarie
postavaru
mamaelena

lia maria 1

09.03.2011, 11:18

Nicoleta, ai dreptate a doa zi am facut o mamaliguta langa si ne-am lins pe degede de buna ce a fost

babi5 1

06.10.2014, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carne de miel