Carne asortata la cuptor

de naomy in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2011 | 4103 vizualizari

 

Deci aceasta idee mi-a venit ,datorita faptul ca m-am trezit cu pungulite de carne in congelator doar de cate-o portie sau doua,si cum suntem trei ...am zis ,ce ar fi daca fac o fripturica la cuptor din toate :D zis si facut ,si a iesit o minunatie de combinatie care trebuie repetata neaparat ,prea buna o fost.

 

INGREDIENTE

  • 1 filete de  200 gr de piept de curcan
  • 1 pulpa de pui superioara fara piele
  • 1pulpa de pui inferioara fara piele
  • 5 pulpite (aripi de pui) la fel fara piele
  • 3 buc escalop de vita
  • condimet pt carne (am pus amestec de condimente)
  • o  jumatate de lingurita busuioc uscat
  • o jumatate lingurita cimbru uscat
  • 3 catei de usturoi
  • sare mare de bucatarie dupa preferinta
  • 30 gr ulei de  masline
  • un paharel de apa.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne asortata la cuptor:

Pentru acesta minunata fripturica am decis sa utilizez din nou craticioara mea extraordinara din ceramica ,deci am pus uleiul de masline ,mi-am pregatit folia de aluminiu si intre timp am condimentat carnea cu ingredientele de mai sus,am asezat-o uniform in craticioara si am adaugat paharelul de apa apoi am invelit-o in folia de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 180 grade cam circa 50-60 minute(depinde de cuptor ).Bineinteles ca la jumatate de ora am intors carnea ,apoi in ultimele 10 minute am luat folia de aluminiu ca se rumenasca putin .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne asortata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

naomy 1

16.10.2011, 14:10

va multumesc fetelor ,chiar a fost o fripturica pe cinste

Bucataras Medi 1

16.10.2011, 22:13

da,imi plac combinatiile acestea de carne..............

naomy 1

17.10.2011, 11:28

multumesc medito

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute