Carnati de Plescoi in aluat

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2011 | 7611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g Aluat foietaj
  • 4 "fire" de carnati de plescoi
  • 1 ou
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de Plescoi in aluat:

Am taiat carnatii in bucati uniforme. Aluatul l-am tinins cu sucitorul si l-am taiat triunghiuri. Am rulat aluatul in jurul bucatilor de carnati si apoi le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Am uns aluatul cu oul batut cu-n praf de sare si am presarat susan deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de Plescoi in aluat" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Vol-au-vent cu somon afumat