Carnati de casa

de Andreea Baraboi in Porc, 20 Dec 2014 | 10004 vizualizari

 

Pregatiri in prag de sarbatoare !

 

INGREDIENTE

  • 10 kg carne pulpa porc
  • 2 bucati medii de slanina
  • mate de carnati 30 metri
  • piper
  • sare
  • secretul gustului
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • 4 pahare apa
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Am  spalat carnea , slanina si am tocat-o.

Apoi  intr-un  vas  foarte  mare am adaugat carnea  peste care am adaugat  toate mirodeniile  de mai sus  .

Toate  mirodeniile le-am pus dupa gust am adaugat apa   pentru  a nu fi  carnea uscata si am  amestecat bine   ca sa  se omogenizeze totul .

Cu  robotul de bucatarie am inceput sa  pregatesc carnatii.

Matele le-am spalat si curatat cu apa  fierbinte , nu oparita, ca se sparg.

Matele le-am  innodat la capat si am inceput sa le umplu ,

Carnatii i-am pus la uscat in balcon.

Urmeaza sa fie  afumati.

TIPS-URI

1

Mirodeniile se potrivesc dupa gust !

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa