Cârnaţi de casă

de Zamfira in Mezel de casa, 29 Ian 2013 | 22003 vizualizari

COMENTARII (48)

Merisor 1

29.01.2013, 18:27

Pfoaaaa, hai sa ne mutam la Brasov

DinDragostePentruGatit 1

29.01.2013, 18:27

Buni.

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:28

O daaa...asa ceva da! Arata imbietor pentru pofticiosi!

Alinutza80 1

29.01.2013, 18:29

tare mult imi plac

portiadelumina 1

29.01.2013, 18:31

După ultima recomandare făcută de medicul meu de familie, cel puţin la două zile, de două ori pe zi trebuie să consum aşa ceva

T I M E A 1

29.01.2013, 18:31

eu vin cu painea calda

gaby_gabytza 1

29.01.2013, 18:32

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:32

Padre...si unde Doamne...ai gasit medicul ala???

portiadelumina 1

29.01.2013, 18:34

Ruxy eu am numai prieteni buni, în toate domeniile

Bunica 1

29.01.2013, 18:37

Eu vin zeama de varza cu ceapa si boia

Zamfira 1

29.01.2013, 18:37

Merite astept

Mutulica 1

29.01.2013, 18:38

Ce le recomanda medicii, unora sa manance .Pentru cei mai in varsta din familia mea doar verdeturile mai sunt bune .

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:39

Laaa Mutulica.....verdeturile sunt sanatate curata!

Zamfira 1

29.01.2013, 18:41

DinDragostePentruGatit, Ruxy, Alina

Zamfira 1

29.01.2013, 18:43

Parinte, Timea, Gaby

Zamfira 1

29.01.2013, 18:44

Ruxy, Parinte

Mutulica 1

29.01.2013, 18:44

Ruxy , chiar am inceput sa le caut , de cand am constientizat ca am ADN de mancator de verdeturi .

Bucataras Medi 1

29.01.2013, 18:45

cei mai buni carnati sunt cei "confectionati" in casa............categoric!............are cineva curajul sa ma contrazica?

Zamfira 1

29.01.2013, 18:49

Costel, Medi

Mutulica 1

29.01.2013, 18:50

Saru' mana si -un pupic !

RuxyRux 1

29.01.2013, 18:52

Mutulica...cu adevarat fac foarte mult bine omului...pacat ca nu realizam usor asta...

Panacris 1

29.01.2013, 18:55

Geanina87 1

29.01.2013, 18:59

Asa de buni

MotanLaOale 1

29.01.2013, 19:01

buni buni

Bunica 1

29.01.2013, 19:01

De la "Top chef" am aflat ca daca vrei sa nu se carpe carnatii proaspeti trebuie sa fie foarte bine umpluti.Sa nu ramana goluri de aer. Mai aflam cate ceva si de la emisiunile astea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Carnati de curcan cu fenicul si paprika afumata iute :)