CARNAT DE CASA CU CARNE DE CURCAN

de amalia01 in Mezel de casa, 19 Ian 2013 | 24639 vizualizari

 

O varianta de carnat mai dietetica.

 

INGREDIENTE

  • 1kg piept de curcan
  • 500 g carne de porc(pulpa)
  • 100 g slanina
  • o capatana de usturoi
  • sare dupa gust
  • condimente ptr carnati
  • intestine de porc(cca 3 metri)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CARNAT DE CASA CU CARNE DE CURCAN:

- se trece carnea si slanina prin masina de tocat;

-se adauga sarea,condimentele si usturoiul pisat si se framanta bine ,pana cand totul se transforma intr-o pasta omogena;

-se ataseaza tubul special pentru carnati la masina de tocat si se umplu incet intestinele,nu prea indesat;

-se inteapa apoi carnatul cu un ac sterilizat in foc, din loc in loc ;

-se pun la uscat 24 de ore;

-optional:apoi se afuma (in afumatoare,la tara...) 24 de ore.

TIPS-URI

1

carnat

2

curcan

3

mezeluri de casa

Daca ti-a placut reteta noastra "CARNAT DE CASA CU CARNE DE CURCAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Carnati traditionali