Carnaciori in foietaj

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2012 | 5335 vizualizari

COMENTARII (20)

laura_n 1

27.08.2012, 15:38

Foarte buni, fac si eu mai mereu

- Andreea - 1

27.08.2012, 16:16

tare buni

bahna_violeta 1

27.08.2012, 16:23

multumesc,asa este sunt f buni

Valclaudia 1

27.08.2012, 17:14

mmmmmm.....

MotanLaOale 1

27.08.2012, 17:16

Bya Ralu 1

27.08.2012, 17:30

ce faini sunt

jolygina 1

27.08.2012, 19:14

foarte mult imi place

lia maria 1

27.08.2012, 19:29

cu un pahar de bere

bahna_violeta 1

27.08.2012, 19:45

asa este merge

Bunica 1

27.08.2012, 19:59

la fix alaturi de un pahar cu bere

mirela0911 1

27.08.2012, 20:00

buni mai sunt!

Rocsi 1

27.08.2012, 21:04

Buni buni

Lau 1

27.08.2012, 21:46

buni

Sim0na 1

27.08.2012, 22:56

Foarte buni!!

alinutzika 1

28.08.2012, 00:37

super buni

Poliana 1

28.08.2012, 07:58

Frumos arata!

bahna_violeta 1

28.08.2012, 08:42

Sim0naWorld,alinutzika,Poliana mersii

Laly 1

28.08.2012, 09:43

Ce bunatate

mamaieelena 1

28.08.2012, 21:11

iry-gabriela 1

29.08.2012, 17:09

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori inveliti in foietaj