Carnaciori in aluat de foietaj

de LC in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 3382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 4-5 cabanosi
  • un ou
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat de foietaj:

Intindem aluatul de foietaj.

Taiem fasii pe lung.

Taiem cabanosii la dimensiunea dorita.

Punem carnaciorul la marginea fasiei si impaturim cam de 3 ori .

Asezam foaie de copt in tava si punem carnaciorii .

Ii ungem cu ou si presaram mac.

Ii lasam la cuptor pana se coace foietajul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne de porc