Cârnăciori de bere în foietaj, un aperitiv uşor de făcut şi deosebit de delicios.
Preparare cârnăciori de bere în foietaj
Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi mai mulţi cârnăciori, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea cârnăciorului. Se taie capetele cârnăciorilor şi se rulează fâşia de foietaj în jurul cârnăciorului.
Se aşază cârnăciorii în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cârnăciorii cu ajutorul unei pensule. Se presară susan şi se dau la cuptorul încins la 200 grade, pentru 15 sau 20 de minute.
Cârnăciori de bere în foietaj se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi cu un pahar de bere Neumarkt.