Caras la grill cu ardei rosu sotat

de mihaelar63 in Crap / Caras, 25 Mar 2019 | 2643 vizualizari

 

  Imi place mult carasul , are o carne delicios de dulce . Singurul incovenient este ca are oase mai multe si mai subtiri . Asta chiar nu conteaza pentru un mancator de peste adevarat :D Pestele simplu, preparat la grill cerea ,,ceva" langa el. M-am inspirat din retetele italienesti ale lui Jamie Oliver.

 

INGREDIENTE

  • 1 caras [800 gr ]
  • 3 linguri faina alba
  • 5 linguri ulei masline
  • piper cu coaja de lamaie
  • sare
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 lingura otet balsamic
  • codite de usturoi verde
  • ridichi rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras la grill cu ardei rosu sotat:

  1.  Carasul curatat, eviscerat si spalat se portioneaza in doua bucati [ prin taiere pe sirea spinarii ] .
  2. Sarati si condimentati pestele, folosind piper cu coaja de lamaie.
  3. Tavaliti pestele prin faina alba.
  4. Se incinge tigaia grill unsa cu ulei de masline.
  5. Prajiti carasul pe ambele parti pana devine auriu.
  6. Spalati ardeiul rosu gras si-l taiati cubulete.
  7. Sotati ardeiul in putin ulei de masline si adugati otet balsamic.
  8. Sarati ardeiul sotat si-l amestecati cu codite de usturoi verde.
  9. Serviti carasul cald insotit de ardeiul rosu sotat.
  10. Foarte bine merge garnitura de orez.
  11. Noi am preferat cateva ridichi rosii care nu aduc calorii multe.

                      Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras la grill cu ardei rosu sotat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.03.2019, 19:11

Cand sunt preparate cu peste, ii trimit pe ai mei in vizite!

dantes 1

28.03.2019, 09:10

Bun!

Catalina L 1

29.03.2019, 17:50

minunat

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii