Căpsunici cu ciocolată

de LC in Dulciuri, 29 Apr 2012 | 3217 vizualizari

 

Simplu, gustos și aspectuos!

 

INGREDIENTE

  • căpșuni (750 g)
  • ciocolată albă ( 200 g)
  • ciocolată neagră (200 g)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Căpsunici cu ciocolată:

Este important ca gustoasele căpșuni să aibă codițe pentru a le putea manevra ușor. Le spălăm și le punem pe un șervet la scurs. Între timp topim ciocolata separat la baie de aburi sau în  cuptorul cu microunde ( eu am folosit cuptorul..și am lăsat-o circa 50 de secunde..trebuie să avem grijă să nu ardem ciocolata). După ce s-a scurs toată apa luăm fiecare căpșună și o tăvălim în ciocolată. Punem o foaie de pergament pe farfurie și apoi căpșunile și le dăm la rece pentru a se întări ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Căpsunici cu ciocolată" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Capsuni trase in ciocolata