Capsuni cu otet balsamic

de Mitinita in Dulciuri, 15 Iun 2013 | 4708 vizualizari

 

Sa nu credeti ca e cumva vorba de o salata.Este un desert,cred ca provine din Italia. Foarte bun,la inceput mi s-a parut ciudata combinatia,dar acum nu pot decat sa o recomand.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de capsuni
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura de otet balsamic din vin alb Kotanyi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu otet balsamic:

Se curata capsunile si se taie in sferturi.

Se pun intr-un bol cu mierea si otetul balsamic.

Amestecam usor si bagam bolul la frigider pentru o ora.

Se mai amesteca inca o data ,inainte de a servi. Se consuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))