Capsuni cu otet balsamic

de Mitinita in Dulciuri, 15 Iun 2013 | 4712 vizualizari

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

15.06.2013, 22:45

Cred ca e ceva superb! Pot sa imi imaginez!

Corinuta 1

15.06.2013, 22:46

de dimineata m-ai tentat cu ele, acu o sa le visez la noapte!

Mitinita 1

15.06.2013, 22:49

Ruxy,mai incercasem combinatia in salate cu spanac,dar ca desert inca nu.

Mitinita 1

15.06.2013, 22:49

Capsuni sa ai,ca merge si la ora asta

Corinuta 1

15.06.2013, 22:51

ar merge Miti, dar nu am si nici nu am cum pana Luni aici totul e inchis in weekend!

Valclaudia 1

15.06.2013, 22:52

interesant...

portiadelumina 1

15.06.2013, 23:01

Nu mă pricep eu la aşa ceva, dar aşa mânca.

MotanLaOale 1

15.06.2013, 23:10

Miha 1

15.06.2013, 23:20

bun e, zici?

Mitinita 1

15.06.2013, 23:23

padre,garantez eu ca e bun

Mitinita 1

15.06.2013, 23:23

Miha,nu credeam ca o sa fie asa de bu

Panacris 1

16.06.2013, 00:06

De la bun început am pus-o la super favorite

Dana Cristea - pusikmea 1

16.06.2013, 09:11

Super!!!!!

_Alina_ 1

16.06.2013, 09:12

Yummy!

Geanina87 1

16.06.2013, 10:59

Rocsi 1

16.06.2013, 11:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, cu capsuni